Корнишончета в буркани, без варене!


Кисели корнишончета без варене. Предлагам ви една изпробвана рецепта без варене, стават много вкусни:
 Наливате оцет до гравираната част на буркана.
 Слагате целите корнишончета.
    Добавяте:
Захар - 2 суп. лъжици изравнени
Сол - 1 суп. лъжица
Кромид
Копър
Черен пипер 4-5 зрънца
Синап - 1 кафяна лъжичка
Аспирин - 2 броя
Дафинов лист
Бахар -2-3 зрънца
Доливате вода
Запечатвате добре. Не се вари. Особеното тук е , че поне 4-5 дни всеки ден бурканите се обръщат.
Да ви е вкусно.
За любителите на люто - може да добавите една лютива чушка.

Коментари