Едър фасул с пилешки мръвчици и праз!

Предлагам ви една много вкусна рецепта:
Необходими продукти: една паничка фасул-едър шарен/може и всякакъв друт, дори готов от буркан/, бяло пилешко месо, един морков, 2-3 стръка праз, магданоз, сол, олио.
Начин на приготвяне:
Сваряваме фасула, като сменяме водата 1-2 пъти/знаете, че фасул винаги се вари, като водата предварително се сгорещява/. Нарязваме и изпържваме пилешкото, добавяме нарязания праз и магданоз и след това прибавяме сварения фасул и морков. Разбъркваме и ястието е готово. Бързо, лесно и вкусно! Някой по желание може да сложи червен пипер, домати, въпрос на вкус. Приятен апетит!

Коментари