Пилешко с лапад и праз!

Необходими продукти:
1. връзка лапад
2. две глави праз лук
3. връзка магданоз
4. пилешко, без значение какво
5. вода, сол, червен пипер, джоджен
Начин на приготвяне:
Нарязвате пилешкото на малки парчета, задушавате в олиото. Праза, лапада и магданоза се нарязват на дребно и се прибавят към добре задушените мръвчици. Като поомекнат зелениите, се добавя червен пипер и сол и се залива с гореща вода. Ври до пълно сваряване на месото. По желание може да се прибави застройка с брашно за по-голяма гъстота. Джоджена се добавя, малко преди да се свали манджата от котлона. Витаминозната гозба е много вкусно пролетно ястие! Приятен апетит!

Коментари