Необходими продукти:
1. връзка лапад
2. две глави праз лук
3. връзка магданоз
4. пилешко, без значение какво
5. вода, сол, червен пипер, джоджен
Начин на приготвяне:
Нарязвате пилешкото на малки парчета, задушавате в олиото. Праза, лапада и магданоза се нарязват на дребно и се прибавят към добре задушените мръвчици. Като поомекнат зелениите, се добавя червен пипер и сол и се залива с гореща вода. Ври до пълно сваряване на месото. По желание може да се прибави застройка с брашно за по-голяма гъстота. Джоджена се добавя, малко преди да се свали манджата от котлона. Витаминозната гозба е много вкусно пролетно ястие! Приятен апетит!
1. връзка лапад
2. две глави праз лук
3. връзка магданоз
4. пилешко, без значение какво
5. вода, сол, червен пипер, джоджен
Начин на приготвяне:
Нарязвате пилешкото на малки парчета, задушавате в олиото. Праза, лапада и магданоза се нарязват на дребно и се прибавят към добре задушените мръвчици. Като поомекнат зелениите, се добавя червен пипер и сол и се залива с гореща вода. Ври до пълно сваряване на месото. По желание може да се прибави застройка с брашно за по-голяма гъстота. Джоджена се добавя, малко преди да се свали манджата от котлона. Витаминозната гозба е много вкусно пролетно ястие! Приятен апетит!
Коментари
Публикуване на коментар